References

Code#id Webdesign gespecialiseerd in webdesign, communicatie en marketing

Code#id Webdesign

Cynthia Telting en Elita Vijverberg

Code#id Webdesign is gespecialiseerd in webdesign, communicatie en marketing.
Wilt u ook een website? Mail dan naar: info@code-idwebdesign.nl
Of bekijk de website: www.code-idwebdesign.nl

Chantal Cooper van Cooper Translations is zeer prettig om mee samen te werken en, niet geheel onbelangrijk, ze is snel, secuur en terzake deskundig. Zij doet behalve vertalingen ook correcties en heeft naar volle tevredenheid de fijne kam door onze website gehaald; zij zal in de toekomst ook onze Engelstalige versie verzorgen. We hebben haar al vaker aangeraden bij anderen in ons netwerk  die ook zeer tevreden zijn met haar werk. Wat ook fijn is, is dat ze niet klakkeloos iets vertaalt of corrigeert, maar zeker ook met de klant meedenkt.

Getset vormgeving & DTP

Getset DTP

Rachel de Graaf

Getset DTP is een allround opmaakbureau en partner voor uw communicatieve doelstellingen.
Meer informatie? Mail dan naar: rachel@getset.nl
Of bekijk de website: www.getset.nl

Rachel de Graaf namens GetSet

Voor een van onze klanten die met spoed een vertaler nodig had voor een brochure die wij moesten produceren hebben wij samengewerkt met Chantal Cooper. We waren zeer tevreden met de vertalingen maar bovenal met de snelheid waarmee wij de teksten weer terug kregen. Zelfs suggesties om de brontekst te verbeteren had ze erbij gedaan.

Rachel de Graaf namens Prelitho BV

Voor ons Engelstalige magazine Amsterdam Journal hebben wij regelmatig vertalingen van de artikelen nodig en daarbij maken wij altijd gebruik van Chantal. Snel, correct en prettig kan ik onze samenwerking omschrijven.

Shesells

SheSells

Gisèle Veldboom

SheShells verkoopt verschillende producten voor de gekleurde huid.
Benieuwd naar de producten? Mail dan naar: info@shesells.nl
Of bekijk de website: www.shesells.nl

Mijn ervaring met Cooper Translations is erg goed. Zij heeft voor ons o.a. de Algemene Verkoopvoorwaarden  met veel  toewijding vertaald. De communicatie verliep vlot via telefoon en e-mail. Mevrouw Cooper is flexibel als er tussentijds aanpassingen in het aangeleverde document gewenst zijn. Ook is zij zeer goed in staat om binnen de afgesproken termijn goede kwaliteit te leveren.  Een aanrader voor elke vertaal klus.

Pan-American Life Insurance Group

Mr. Valery Sinot MSc
Mr. Valery Sinot MSc

Mevrouw Cooper heeft op professionele en flexibele wijze verschillende vertaalopdrachten voor ons uitgevoerd. De samenwerking en heldere communicatie was voor ons erg prettig en het resultaat geheel naar tevredenheid.

Mr. Valery Sinot MSc.
Managing Director Dutch Caribbean
Pan-American Life Insurance Group
https://www.palig.com/caribbean/curacao